Aşağı Mülk İlkokulu
AŞAĞIMÜLK MAH. AŞAĞIMÜLK KÜME EVLERİ AŞAĞIMÜLK İLKOKULU BLOK NO 47 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Aşağı Mülk İlkokulu olarak; Pazarcık´ta Eğitim - Öğretim yarışında bizde varız diyebilmek ve öncü ve lider okul olmak.Bir üst kademedeki eğitim kurumlarına daha donanımlı ve nitelikli öğrenciler yetiştirmek.Türk kültür ve örfüne sahip manevi değerlerin bilincinde olan vatan ve millete faydalı olma gayretine sahip bireyler yetiştirme.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda, etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.

Tam Gün

8:30/14:20

Odun - kömür sobası

Servis Bilgisi

Sarıl ilkokulu ve Yukarı Mülk ilkokulu ortak öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

Kahramanmaraş merkeze 70 km, pazarcık ilçesine 25 km uzaklıktadır.

Pazarcık- Araban yolu üzerine kurulu bir köy.